Gratis Wifi

Naast alles wat Amsterdam centrum te bieden heeft, wilt u uiteraard ook op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen op het Internet en Social Media. Daarom bieden een sterke WIFI verbinding door ons gehele hotel, zodat u in en buiten Amsterdam niets hoeft te missen.

Hippe wijk

Thorbeckeplein, genaamd naar Johan Rudolph Thorbecke, ligt aan het Rembrandt plein. Beide pleinen behuizen een grote varieteit aan restaurants, bars en clubs. Er heerst daarom ook een bruisend nachtleven in en om de straten van The Bolster hotel, voor u om van de genieten zodra u het hotel uitloopt.

in het centrum

Vanuit het hotel kunt u alle kanten op, of u nu het Anne Frank huis wilt bezoeken, naar een festival wilt op het Museumplein of lekker de grachten wilt bewandelen, alles is te voet binnen 15 minuten te bereiken.

Goed bereikbaar

Omdat The Bolster zo centraal ligt, kunt u hier gemakkelijk komen. Met het openbaar vervoer vanuit Centraal Station bent u hier in 10 minuten via tramlijn 9 en 14. Bent u met de auto? Dan adviseren wij u om gebruikt te maken van Parc en Ride aan A10 ring van Amsterdam. Parkeren in het centrum is uitdagend!

Wij nemen alleen genoegen met het beste.

Onze kamers

Small Double Room

De kleine dubbele kamer heeft een afmeting van 13m2, inclusief uw eigen badkamer met regendouche.

Hier en daar komt de oude stijl van het geheel gerenoveerde stadspand weer naar voren en hoewel deze kamer niet de ruimte geeft om de tango te dansen, is het van alle gemakken voorzien. Zo heeft u een dubbel bed met topdek matras, een laptop save en haardoger. U favourite serie kunt u op de flatscreen tv bekijken.
Boeken

Double Room with view

Even terug trekken uit de drukte van de stad en kijken naar alles wat er op het Thorbeckeplein gebeurt, dan is dit uw kamer.

Met 15 vierkante meter heeft u een zit bij het raam en u zult zeker alles mee beleven wat er op het plein gaande is. ‘s Ochtends kunt u wakker worden met een vers gezet kopje Nespresso Koffie uit het apparaat in de kamer en een verfrissende douche onder de rainshower. De flatscreen tv, laptop save en haardoger maken de kamer af.
Boeken

Comfort Triple

“Three is a crowd”, niet in deze comfort driepersoons kamer. De kamer heeft een dubbel en een single bed.

Wil je alle drie apart, geen probleem. Laat het ons even weten, dan maken wij het dubble bed op met twee aparte dekens. ‘s Ochtends kunt u wakker worden met de aroma van een vers gezet kopje Nespresso Koffie uit het apparaat in de kamer en een verfrissende douche onder de rainshower. De flatscreen tv, laptop save en haardoger maken de kamer af.
Boeken

Deluxe Triple

U zult drie stijle trappen op moeten klimmen, maar dan heb je ook wat!

Deze luxe driepersoonskamer heeft de een raam aan de pleinzijde. De vele oude balken en het schuine plafond geven mooi de details weer van het monumentale pand. De kamer heeft een dubbel en een single bed. Wil je alle drie apart? Geen probleem. Laat het ons even weten, dan maken wij het dubble bed op met twee aparte dekens. ‘s Ochtends kunt u wakker worden met de aroma van een vers gezet kopje Nespresso Koffie uit het apparaat in de kamer en een verfrissende douche onder de rainshower. De flatscreen tv, laptop save en haardoger maken de kamer af.
Boeken

Quadruple room

Met vierpersonen in het centrum van Amsterdam, gezellig op een kamer.

Dat kan ook bij The Bolster. Deze vierpersoonskamer heeft een dubbel en twee eenpersoonsbedden. ‘s Ochtends kunt u wakker worden met de aroma van een vers gezet kopje Nespresso Koffie uit het apparaat in de kamer en een verfrissende douche onder de rainshower. De flatscreen tv, laptop save en haardoger geeft een onbezorgd verblijf.
BoekenOnze locatie

thorbeckeplein amsterdam

Reserveren

Kijk hieronder voor beschikbaarheid en boek meteen.
van: Tot:
Check beschikbaarheid

Contact

Thorbeckeplein 3, 1017 CS Amsterdam

Adres

Open the Map
Kaart openen
Kaart sluiten